Parteneri

Furnizori (producatori)

Inca de la inceputul activitatii sale, ADM Farm a fost orientata catre dezvoltarea relatiilor de parteneriat, astfel ca au fost incheiate si consolidate parteneriate cu aproape toti producatorii de produse farmaceutice si parafarmaceutice prezenti in Romania (peste 120 de corporatii).

Pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientilor, suntem continuu preocupati de completarea si dezvoltarea portofoliului de produse, astfel ca punem mare accent pe consolidarea parteneriatelor cu actualii furnizori interni si externi si, in acelasi timp, pe stabilirea si dezvoltarea relatiilor cu noi producatori.

Clienti (farmacii si spitale)

Reteaua logistica si forta de vanzari ADM Farm au acoperire nationala si vizeaza atat farmaciile cu circuit deschis cat si farmaciile cu circuit inchis, precum si spitalele si clinicile medicale.

Avand in portofoliu peste 6.000 de produse ce acopera majoritatea claselor terapeutice, ADM Farm colaboreaza in acest moment cu peste 3.600 farmacii independente, 1.300 puncte de lucru ale lanturilor de farmacii si peste 800 de spitale si clinici medicale.