SaFrIna - Sanatate, Frumusete, Interactivitate

Noutati si evenimente | Publicat la: 6 septembrie 2009

Scopul evenimentelor "Intalnirile SaFrIna" este de a apropia femeile de specialistii din domeniile medical si beauty, de a facilita intelegerea temelor de actualitate si de a promova conceptul de informare directa de la persoane competente in ceea ce priveste sanatatea si frumusetea femeii.

Compania Houston NPA impreuna cu partenerul oficial Sanatatea Media Group si partenerul exclusiv pe organizare Mediakitt au dat startul primei editii a "intalnirilor SaFrIna", la Constanta, la care ADM FARM a fost unul din sponsorii de seama ai evenimentului.

Cu ocazia primei editii a "intalnirilor SaFrIna" organizatorii au adus impreuna publicul larg, medici, farmacisti, psihologi, profesionisti in frumusete, reprezentanti ai asociatiilor de pacienti, ai companiilor din industria farmaceutica, ai autoritatiilor locale si ai presei.

Printre lectorii evenimentului care au atras interesul publicului cu temele abordate s-a numarat si dr. Dan Sztefan de la compania ADM Farm, care a avut incredere sa prezinte la Constanta, in avanpremiera, un nou aparat pentru sceeningul cancerului de col uterin pe piata din Romania; coordonatorul stiintific al evenimentului a fost prof. dr. Vlad Tica, medic ginecolog de renume si vicepresedinte al Colegiului Medicilor din Romania.

"Apreciez mult ideea, curajul de a face si necesitatea unei continuari a dialogului dintre corpul medical/organizatorul de sanatate/CAS si publicul larg/asociatiile de pacienti, sub semnul corectei informatii si a parteneriatului." a precizat prof. dr. Vlad Tica.

Datorita interesului acordat de companiile prezente care au dorit sa se adreseze si sa informeze publicul larg, dar si cel al participantilor la eveniment si al presei la aceasta editie-pilot de la Constanta, compania Houston NPA isi propune sa organizeze editii viitoare ale "intalnirilor SaFrIna" in toata tara.

"Cred din tot sufletul in comunicare si in puterea exemplului. Noi, compania Houston, ne-am asumat o misiune destul de dificila. Vrem sa cernem populatia si sa gasim acei oameni interesati de sanatatea lor si de a celor din jur si sa ii punem in legatura cu asociatiile de pacienti, cu medicii, cu farmacistii, cu asistentii medicali, cu presa, cu autoritatile, cu fundatiile. Avem incredere ca lucrurile se pot schimba, ca parteneriatul intre toti acesti factori poate schimba intelesul notiunilor de preventie, de parteneriat intre pacient si personalul medico-sanitar, de respectare a drepturilor si obligatiilor tuturor partilor" a declarat dr. Maria Mihaela Szerac, CEO Houston NPA.

SaFrIna - Sanatate, Frumusete, Interactivitate SaFrIna - Sanatate, Frumusete, Interactivitate
SaFrIna - Sanatate, Frumusete, Interactivitate SaFrIna - Sanatate, Frumusete, Interactivitate