Locul I in Topul Firmelor Bucovina

Noutati si evenimente | Publicat la: 8 noiembrie 2009

Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Vodafone, organizeaza anual Gala Excelentei in Afaceri - TOP Bucovina, prin care se premiaza rezultatele economice inregistrate de firmele din judetul Suceava in anul precedent.

Evenimentul isi propune sa faca din Top si un instrument de informare si promovare a firmelor sucevene, in conditiile de criza economica accentuata.

In editia desfasurata anul acesta, Topul Firmelor Bucovina a adus la rampa cele mai performante 500 firme ale anului 2008, acoperind 6 mari domenii de activitate economica si toate cele 5 grupe de marime. Criteriile de ierarhizare ale competitorilor au avut in vedere cifra de afaceri, profitul brut din exploatare, rata profitului curent, eficienta utilizarii fortei de munca, efortul de dezvoltare si eficienta capitalului investit.

In fruntea clasamentului, in functie de domeniul de activitate si grupa de marime, anul acesta s-a situat ADM Nord Farm, mentinand traditia din ultimii doi ani, cand a cucerit tot locul intai.

Diploma 2008 Diploma 2008