ADM Farm inaugureaza un nou centru logistic in Brasov

Noutati si evenimente | Publicat la: 19 martie 2013

ADM Farm isi mentine dinamica investitiilor logistice la nivel national, menite a asigura suport obiectivelor companiei pentru urmatorii ani. Filiala Brasov are, incepand cu data de 11 martie 2013, un nou sediu situat in strada Zizinului nr. 109 bis, imobil echipat in linie cu cele mai moderne tehnologii privind asigurarea calitatii medicamentului si respectarea cerintelor de buna practica de distributie. Echipamentele folosite sunt de ultima generatie, parametrii acestora incadrandu-se intr-o clasa superioara de protectie a mediului.

Investitia a fost finalizata intr-un timp record de numai 60 zile, aducand plus valoare companiei prin crearea de noi facilitati de depozitare cu arii operationale suplimentare.

Facilitatile oferite de noua locatie:

  • Un volum de 4.100 mc ce asigura depozitarea si manipularea unui numar de 8.500 SKU
  • Volumul de depozitare gross - 110 euro-paleti
  • Acces facil si rapid catre toate rutele de distributie
  • Un mediu ergonomic si placut de munca pentru angajatii nostri

Depozitul din Brasov asigura livrarea comenzilor catre clientii din judetele Brasov, Sibiu, Covasna si Harghita, in conditii de calitate si in cel mai scurt timp.

ADM Farm va investi in continuare in extinderea si modernizarea spatiilor de depozitare din diferite zone ale tarii, in dorinta de a se adapta nevoilor si cerintelor clientilor.