ADM Farm anunta numirea lui Adrian Samson in functia de Director General

Comunicate de presa | Publicat la: 19 august 2014

Bucuresti, 12 August 2014
ADM Farm anunta numirea lui Adrian Samson in functia de Director General incepand cu luna august 2014.
Adrian Samson are o experienta vasta in management, marketing si consultanta de afaceri, acumulata in pozitii cheie precum cea de Country Head al Sandoz Romania, General Manager al GSK Consumer Healthcare, Marketing Director pentru Coty Cosmetics. De-a lungul parcursului sau profesional a implementat cu succes programe complexe de transformare si dezvoltare a afacerilor.

Adrian Samson (42 de ani) are de asemenea si un background educational valoros, fiind absolvent al unui Executive MBA in Romania in cadrul ASEBUSS, al unui MBA la Emory University in Atlanta, SUA si al unui program de General Management la Harvard Business School. Adrian Samson a absolvit Facultatea de Fizica in cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1995.

"Bogata experienta a domnului Samson pe piata farmaceutica romaneasca, precum si calitatile si abilitatile sale, vin sa completeze viziunea si dorinta noastra, a actionarilor, de a consolida pozitia companiei ADM Farm in topul jucatorilor stabili cu o afacere sustenabila. Intreaga echipa ADM Farm a investit energie, pasiune si efort sustinut pentru a atinge nivelul de performanta si aprecierea partenerilor de afaceri, recunoscute in cei 16 ani de activitate in piata. Vrem sa construim mai departe pe aceasta baza si in acest sens, Adrian Samson va avea tot sprijinul actionarilor ADM Farm pentru implementarea tuturor programelor si proiectelor ce vin sa intareasca pozitia companiei pe termen lung." a declarat Elena Pop , CEO al ADM Farm Group

"Am gasit in ADM Farm o echipa cu suflet si pasiune care, desi a fost incercata de multe situatii dificile in trecut, a reusit de fiecare data sa stranga randurile, sa gaseasa rezerve de energie si dedicare cu care a depasit obstacolele. Inca din primele zile oamenii mi-au impartasit ca aceasta companie este ca o familie. Ma simt onorat sa intru in familia ADM Farm si sunt sigur ca impreuna vom consolida o companie de care sa fim cu totii mandri.

Piata in care operam este in continua schimbare, ofera destule oportunitati dar si multe provocari. Pentru a face fata cu succes avem nevoie de o companie de distributie moderna, eficienta si cu un model de business adaptat la conditiile pietei. Mentinerea unei balante optime intre crestere, profitabilitate si cash flow este foarte importanta pentru noi. ADM Farm este o companie cu traditie indelungata in industrie, recunoscuta pentru ca a fost mereu apoape de clienti, cu o abordare customizata la situatia si nevoile lor. Cred ca aceasta apropiere fata de clientii nostri, sufletul echipei si o abordare sustenabila a afacerii vor fi vectorii care ne vor duce in topul celor mai respectate companii din piata." a declarat Adrian Samson, Director General ADM Farm

***
ADM FARM este una dintre cele mai importante companii din distributia farmaceutica, infiintata in anul 1998. Sediul central ADM Farm se afla in Bucuresti, compania asigurand acoperire nationala prin cele 7 filiale: Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Suceava, Timisoara.
ADM Farm face parte din ADM Farm Group, alaturi de alte 2 companii: PDG (Para Distribution Group) si Famaciile Sante. In prezent, ADM Farm are o echipa de peste 500 de profesionisti si colaboreaza cu peste 120 de producatori si peste 6000 de clienti, carora le furnizeaza cca 5500 de produse si servicii.