ADM Farm in topul celor mai mari angajatori pe judete in 2011

Aparitii in presa | Publicat la: 25 iulie 2012

Cu un numar de 556 de angajati in 2011, ADM Farm figureaza in topul celor mai mari angajatori pe judete, conform unui studiu publicat de Ziarul Financiar in 23 iulie 2012.

Astfel, ADM Farm se situeaza pe locul 5 intre angajatorii din judetul Ilfov, unul dintre judetele in care rata somajului este printre cele mai mici inregistrate la nivel national. In acelasi top al judetului Ilfov mai apar companii precum Rewe (Penny Market, Billa), Tarom, Sensiblu si Mediplus Exim.

Cresterea numarului de locuri de munca este cu siguranta necesara oricarui business care se dezvolta, iar ADM Farm investeste continuu intr-o echipa de vanzari omogena si dedicata, care sa asigure o promovare etica a medicamentelor catre specialistii din domeniul sanatatii prin actiuni de promovare, marketing si vanzare. Performantele companiei ADM Farm sunt rezultatul unei munci sustinute, pentru ca cei peste 550 de angajati au inteles ca impreuna pot sa dezvolte compania si implicit sa se dezvolte pe ei insisi profesional si personal.